Kalender

Her på siden finder du oplysninger om de aktiviteter som Enhedslisten Christianshavn afholder eller deltager

 

Valgkamp på Christianshavn

Kære medlemmer af Enhedslisten Christianshavn

Kommunalvalget afholdes jo den 16. november, og valgkampen går for alvor i gang 1en måned før. Også denne gang tyder alt på, at vi får et godt valg – måske det bedste hidtil, og kandidaterne går optimistisk efter at få to borgmesterposter.

Det er NU vi skal bruge vores energi og præsentere vores medborgere for, hvordan Enhedslisten igen i de næste 4 år kan blive et betydningsfuldt parti i Københavns Kommune – især i kampen for klimaet i København …. og i hele verden. Vi vil desuden arbejde imod det vanvittige Lynetteholmprojekt, etablering af en østlig motorringvej, byggeri på Amager Fælled, den stigende ulighed, de økonomiske studehandler på Rådhuset osv. osv.

Vi inviterer derfor til et valgkampsmøde for afdelingens medlemmer

TORSDAG 14. OKTOBER 2021 KL. 18.30 I BEBOERHUSET, DRONNINGENSGADE 34

Her kan du møde de andre, der er med, og udveksle ideer til aktiviteter i valgkampen. Og så skal vi planlægge hvornår vi skal arrangere kaffebord på torvet og andre steder, uddele valgaviser, hænge plakater op og finde ud af hvem der vil lave opslag på facebook, skrive læserbreve til de lokale aviser mm. Vi sørger for sandwich, øl, vand og vin.

Vi har allerede produceret 6 forskellige klistermærker, som du kan få den dag. – Og forhåbentlig er trykningen af vores egen plakat også klar. Det er Carl Quist Møller, der har tegnet en plakat for os om modstanden mod Lynetteholmen.

Har du lyst til at være med, men ikke kan komme den dag, så lad os høre fra dig.

På gensyn fra kontaktpersonerne for valgkampgruppen på Christianshavn:

Lise Lansner, lila000lila@gmail.com

og

Mogens Holm, mh@mogensholm.com

 

Har du én idé til et arrangement, så tøv ikke med at kontakte arbejdsudvalget

Ditlev –  karsten.ditlevsen@hotmail.com – tlf. 21247022
Lotte  – lotte@barfod.org – tlf. 23713150


 


Følg også med på facebook.